Nieuwe Webshop

Welkom op de nieuwe webshop van Wentink Hobby!

Na jaren van trouwe dienst is het einde voor de oude webshop gekomen. De afgelopen jaren is stukje bij beetje (vrijwel) de hele winkelvoorraad online gezet en is de lijst met individuele producten naar ruim 15.000 stuks gestegen. Voor veel moderne webshopsystemen is dat een groot en lastig aantal. Voor systemen van een aantal jaren oud is dat alleen maar lastiger. Hierdoor konden we met het voormalige systeem niet meer de service en het gemak bieden die wij belangrijk vinden.
De hoogste tijd voor een nieuwe basis dus!

De belangrijkste verbeteringen:

Er is zichtbaar en onzichtbaar heel veel veranderd. Te veel om op te noemen. Maar de belangrijkste punten noemen we wel:

De website werkt ook op telefoon en tablet

De website past zich automatisch aan aan de grootte van uw beeldscherm. Het bekijken van ons assortiment, maar ook het bestellen via de telefoon en tablet wordt daardoor heel makkelijk!

Verbeterde filteropties

U bent op zoek naar moderne, civiele vliegtuigen in schaal 1:144. Het is voor u dan handig dat u deze drie opties in kunt geven zodat u alleen die producten ziet. Net als in de oude webshop heeft u deze filteropties aan de linkerzijde van de productlijst. Het verschil is alleen: De indeling is wat logischer en u kunt meer filters tegelijk toepassen.

Belangrijk om te weten:

Heeft u een account op onze oude webshop? Deze is niet meegenomen naar de nieuwe! U kunt uiteraard als gast bestellen, maar ook het aanmaken van een nieuw account is mogelijk. Met een account kunt u niet alleen sneller bestellen, u krijgt ook de mogelijkheid een verlanglijst aan te maken en een winkelwagen op te slaan. Handige extraatjes dus! Het aanmaken van een account is gratis.

Puntjes op die I:

We zijn trots op de webshop die nu voor u staat. Een prima basis waar we de komende jaren weer mee vooruit kunnen, maar met het behoud van de rust die de oude shop uitstraalde. Toch zijn we nog niet klaar: De zoekmachine moet bijvoorbeeld nog bijgesteld worden zodat u ook via daar vindt wat u zoekt. Ook werken we nog aan een mogelijkheid om nog uit te komen producten alvast te kunnen bestellen/reserveren.
Ook kijken we de komende tijd nog goed of we ergens 'kinderziektes' tegenkomen. We hebben natuurlijk zelf van alles getest, maar de échte test begint nu pas.

Komt u iets tegen dat niet werkt zoals het hoort, heeft u tips of suggesties om de website te verbeteren? We horen het graag!