Wie Zijn Wij

Wie zijn  wij? Wij zijn Wentink Hobby, al meer dan 60 jaar hét adres voor modelbouw!
Vanaf oprichting van ons familiebedrijf in 1955 hebben wij een behoorlijke schat aan ervaring opgedaan, zodat wij U met kennis en vakmanschap bij kunnen staan in uw hobby. Onze winkel heeft een oppervlakte van 550 m2, met veel vitrines waarin alles overzichtelijk is uitgestald. In deze 550 m2 hebben wij meer dan 40.000 artikelen op voorraad, waarmee we onze winkel dus met recht een prachtig modelhobby-centrum kunnen noemen.

De winkel bedient u via verschillende afdelingen zoals onze treinenafdeling. Naast de vele wanden met vitrines bieden wij hier een Märklin shop-in-shop van maar liefs 40 m2. Op de afdeling miniatuurauto’s vindt u een assortiment dat zijn weerga niet kent, overzichtelijk op alfabet gepresenteerd in vitrines en in alle gangbare schalen vertegenwoordigd. Daarnaast hebben wij grondverzet en vrachtwagens.

Naast miniatuurauto’s en modeltreinen hebben wij ook een grote collectie hout- en modelbouw van o.a. auto’s, boten, militaire voertuigen, vrachtwagens en vliegtuigen. Ook voor o.a. radiografische auto’s, boten en helikopters, racebanen, stoommachines, gereedschappen en veel modelbouw toebehoren bent u bij ons aan het juiste adres. Bij ons kunt u ook terecht voor een breed scala aan boeken.

En of dat nog niet genoeg is hebben wij elke oktober t/m december een WentinkWinterWonderland in onze kelder met assortiment van Lemax en Dickensville kersthuisjes en toebehoren om uw eigen kerstdorp thuis te bouwen. Met onze nieuwe website blijven we onszelf verbeteren om ook de komende jaren uw hobbypartner te zijn. Meer weten over de nieuwe website? Klik hier.

Een greep uit de merken die wij op dit moment in de winkel verkopen zijn:
Acme, Airfix, Arnold, Artitec, Auhagen, Bachmann, Bemo, Brawa, Busch, Burago, Carrera, Digirail, Esu, Faller, Fleischmann, Heki, Hobbytrain, Kato, Kibri, L.G.B., Lenz, Liliput, Lima, LS models, Märklin, Mehano, Noch, Pola, Preisser, Revell, Rivarossi, Roco, Seuthe, Siku, Sommerfeldt, Symoba, Tamiya, Tortoise, Trix, Uhlenbrock, Viessmann, Vollmer, Woodland en nog veel meer!

Tot ziens bij Wentink hobby in Arnhem!


Onze geschiedenis

office-1
office-2
office-3
office-4
office-3
office-3
office-3
office-3
office-3